Binnengroen op maat

Bij Nature at work kweken we meer dan 450 variaties aan hydrocultuurplanten én bieden we minstens evenveel soorten plantenbakken aan. Keuzestress? Niet nodig! Ons team begeleidt je graag tot de perfecte groene zone in jouw kantoor.

Tijdens onze kennismaking ter plaatse stellen we een plantenplan samen volgens jouw wensen, de architectuur, het huidige klimaat en het licht in de ruimtes.

Kleine plantendecoraties op de vensterbank of desk, ingebouwde plantenbakken in de vloer, een grote plant of boom als eyecatcher? Met Nature at work zoeken we naar de meest passende oplossing voor jouw werkplek.

4 steps
to have Nature at work

Kantoorplant

We meet

Een groot of klein project? We behandelen jouw project met de meeste zorg en dit op een uiterst persoonlijke manier. We geven advies over de vergroening van jouw werk- of leefomgeving. Alle groenmogelijkheden worden uitgebreid overlopen tijdens een eerste kennismaking.

We design

We ontwerpen jouw unieke groene werkplek en houden daarbij o.a. rekening met licht, ruimte en esthetiek. Het inplantingsplan wordt aan jou voorgesteld en ook de prijs wordt besproken in deze fase.

Moswand op maat met logo
Onderhoud kantoorplanten

We implement

Helemaal fan van ons design? Samen met het ganse team gaan we onmiddellijk voor jou aan de slag. Aankoop, productie en planning stippelen jouw project uit en je wordt op de hoogte gesteld van de levertermijnen. De finale details worden in overleg vastgelegd en de plantendecoraties worden een laatste keer doorgenomen. Jouw stukje groen wordt met uiterste zorg en passie geleverd door onze greenkeepers.

We maintain

De verzorging en het onderhoud van jouw groen is van levensbelang. We stellen je op de hoogte van wat het onderhoud inhoudt en wanneer het door ons uitgevoerd zal worden. Je krijgt na elk onderhoud een duidelijke rapportage. 

Opteer je liever voor een omniumonderhoud? Onze greenkeepers zorgen maandelijks voor watergift, toevoegen van meststoffen, (pro)actieve bestrijding van aantasting, snoei, draaien van de plant in functie van lichtinval, afstoffen, netjes houden van de kleikorrels... Zo ben je volledig ontzorgd en geniet je optimaal van je stukje groen!

Onderhoud kantoorplanten
Glyph Nature at work

Ontdek de showroom

De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.

Glyph Nature at work

Ontdek de showroom

De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.