Binnengroen op maat

  4 steps
  to have Nature at work

   We meet

   Een groot of klein project? We behandelen jouw project met de meeste zorg en dit op een uiterst persoonlijke manier. We geven advies over de vergroening van jouw werk- of leefomgeving. Alle groenmogelijkheden worden uitgebreid overlopen tijdens een eerste kennismaking.

   We design

   We ontwerpen jouw unieke groene werkplek en houden daarbij o.a. rekening met licht, ruimte en esthetiek. Het inplantingsplan wordt aan jou voorgesteld en ook de prijs wordt besproken in deze fase.

   • Moswand op maat met logo

     We implement

     Helemaal fan van ons design? Samen met het ganse team gaan we onmiddellijk voor jou aan de slag. Aankoop, productie en planning stippelen jouw project uit en je wordt op de hoogte gesteld van de levertermijnen. De finale details worden in overleg vastgelegd en de plantendecoraties worden een laatste keer doorgenomen. Jouw stukje groen wordt met uiterste zorg en passie geleverd door onze greenkeepers.

     We maintain

     De verzorging en het onderhoud van jouw groen is van levensbelang. We stellen je op de hoogte van wat het onderhoud inhoudt en wanneer het door ons uitgevoerd zal worden. Je krijgt na elk onderhoud een duidelijke rapportage. 

     Opteer je liever voor een omniumonderhoud? Onze greenkeepers zorgen maandelijks voor watergift, toevoegen van meststoffen, (pro)actieve bestrijding van aantasting, snoei, draaien van de plant in functie van lichtinval, afstoffen, netjes houden van de kleikorrels... Zo ben je volledig ontzorgd en geniet je optimaal van je stukje groen!

     • Onderhoud kantoorplanten
      Glyph Nature at work

      Ontdek de showroom

      De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.

      Glyph Nature at work

      Ontdek de showroom

      De showroom is open voor onze zakelijke en particulieren klanten. Wij nodigen je uit om langs te komen en een kijkje te nemen in onze showroom.